Costa Daurada

La llum del Mediterrani

Just al sud de la fresca ciutat de Tarragona i fins arribar al delta de l’Ebre, la Costa Daurada fa honor al seu nom gràcies a les platges, grans extensions de sorra daurada que conviden a fer llargues passejades al costat del mar i deixar-se portar per la brisa marina que ens apropa a la felicitat mediterrània.

Experiènces a la Costa Daurada

La llum del Mediterrani

PortAventura World: VIP Experience from Barcelona
Private tour
PortAventura World: VIP Experience from Barcelona
Embark on a VIP Adventure: Your Personalized Journey through PortAventura World
From 730 € / person
Treasures from Priorat: Historical Scala Dei & Winery Experience
Private tour
Treasures from Priorat: Historical Scala Dei & Winery Experience
Spirituality, scenery, and a search for the essence of Scala Dei: Private visit with winery experience and brunch
From 300 € / per person
Coastal Trek & Tuna Tour
Private tour
Coastal Trek & Tuna Tour
Coastal Journey from Tarragona to Ametlla de Mar and tuna dive
From 115 € / per person
Tarragona Tour
Private tour
Tarragona Tour
Roman Treasures: Exploring Tarragona's Ancient Legacy from Barcelona
From 100 € / per person
Land of Kings and Abbots
Private tour
Land of Kings and Abbots
Fortified town of Montblanc and monasteries of Poblet and Santes Creus
From 70 € / per person
Modernist Reus
Private tour
Modernist Reus
Exploring Reus: Modernist Marvels and Culinary Delights
From 110 € / per person

DESTACATS

La Costa Daurada és un destí que fusiona història, cultura i boniques platges.

Els llocs més destacats inclouen Tarragona, amb l’herència romana; Salou, amb animat ambient dia i nit; el parc temàtic PortAventura World, on la diversió per a tota la família està assegurada; Cambrils, on encara es respira l’ambient de vila de pescadors; Reus, amb els edificis modernistes; Siurana, un poble de conte amb magnífiques vistes; el Monestir de Poblet, patrimoni de la UNESCO, o el Vendrell, on trobaràs el Museu de Pau Casals.

TRADICIONS

La Costa Daurada comparteix tradicions amb la resta de Catalunya; festes locals, tradició castellera, el ball de la sardana, l’arquitectura modernista i esdeveniments com les festes de Santa Tecla a Tarragona o Santa Teresa a Vila-seca. Aquestes tradicions mostren el ric patrimoni cultural d’aquesta regió, tot proporcionant al visitant una experiència única.

CULTURA

La Costa Daurada acull un seguit de celebracions destacades com festivitats, processons, esdeveniments esportius, concerts, activitats culturals, etc. Destaquen el Concurs de Castells a Tarragona o el Festival Tarraco Viva que celebra el patrimoni històric romà de la ciutat i té lloc el mes de maig en els diferents museus i jaciments arqueològics de la Costa Daurada.

GASTRONOMIA

La gastronomia és reconeguda per la barreja de sabors frescos i el ric patrimoni culinari català.  Els seus plats icònics són la paella, el xató, estofats de peix i marisc i especialitats de l’hivern com els calçots. Al gener, la localitat de Valls celebra la Gran Calçotada on tothom qui vulgui pot viure el repte de ser la persona que més calçots mengi durant el concurs que es du a terme. Un altre imprescindible és gaudir d’un bon vermut en algun dels bars de la zona o en el mateix Museu del Vermut a Reus.

Scroll to topScroll to top